Allereerste blog artikel

Hoi lieve lezers,

Tenminste ik hoop dat ik lezers heb op dit punt haha. In ieder geval welkom op mijn persoonlijke blog. Na twee weken weg te zijn uit Nederland, wil ik jullie graag een eerste teken van leven geven. Om jullie een beetje op de hoogte houden van mijn leven hier in het oostblok, ben ik van plan om de komende maanden een blog bij te houden. Mijn plan is om één keer in de week of één keer in de twee weken een update te plaatsen over wat ik allemaal heb uitgevoerd hier in Warschou. Ook kunnen jullie tips verwachten over de allerbeste koffietentjes, allerlekkerste restaurants en bijzonderste activiteiten van deze hoofstad. Daarnaast is deze blog ook een hele grote oefening voor mezelf om te leren websites te bouwen. Dus als jullie deze website nu ontzettend lelijk vinden, don’t worry! Ik werk aan mijn web-development skills. Over vijf maanden is deze website een prachtig plekje op het internet, ik beloof het. Tips om deze website en/of mijn schrijven te verbeteren zijn natuurlijk altijd welkom. Tot zover de introductie van deze website! In de volgende blogpost komen jullie alles te weten over mijn eerste twee weken in het buitenland.

Liefs, Anke

Geef een reactie

Sluit Menu